0
\$\begingroup\$

In my Reputation tab, I can see that I got 3 upvotes for an older question for which I got a bronze revival badge, but I don't see the 30 reputation for it under 'today', nor for the week or month. ( Bad me, my previous upped question was on 22 November ;)

Display bug or real bug? This is 9 hours after the last upvote.

\$\endgroup\$
  • \$\begingroup\$ Do you mean this one, which was originally made CW? \$\endgroup\$ – Jamal Dec 4 '13 at 21:20
  • 1
    \$\begingroup\$ I remember upvoting that post yesterday (actually given UTC offset it should count as today) - was unvoted then, and a nice target to shoot at :) ...but it being CW would explain the no-rep \$\endgroup\$ – Mathieu Guindon Dec 4 '13 at 21:24
5
\$\begingroup\$

Community wiki posts don't award reputation, which explains why you see the upvote records but not a corresponding increase in reputation.

If you clicked the "make community wiki" checkbox by accident when posting the answer, a moderator can undo that for you.

\$\endgroup\$
  • \$\begingroup\$ I must have clicked that by accident, how do I ask a moderator? \$\endgroup\$ – konijn Dec 5 '13 at 13:58
  • 1
    \$\begingroup\$ @tomdemuyt You can flag your post (there's a "flag" link at the bottom) and leave a moderator a note asking them to remove community wiki from the post. I took care of this one already, and you should see your 30 rep back. Enjoy! \$\endgroup\$ – Adam Lear Dec 5 '13 at 16:54

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .