3
\$\begingroup\$

I don't know why but when I opened this question I saw that tables are displayed incorrectly

enter image description here

so I wanted to suggest changes but when I clicked to Edit I saw that now tables are displayed correctly

enter image description here

\$\endgroup\$
2
  • 1
    \$\begingroup\$ Might be one for Meta Stack Exchange - do you know if it affects other SE sites? \$\endgroup\$ Jan 25, 2023 at 9:47
  • \$\begingroup\$ @TobySpeight No I don't if this problem affects other SE sites, so I decided to post only in this site \$\endgroup\$
    – EzioMercer
    Jan 25, 2023 at 9:49

1 Answer 1

4
\$\begingroup\$

This is a known problem, also on other sites. The preview will parse correctly even without newlines around the tables, but the post itself will not. See revision 4:

Data in List 1 :

|id|itemName|quantity|
|:-:|:-:|:-:|
|J254|corn|154|
|I465|wheat|169|
|O25845|strawberry|200|
|J365|corn|205|


Data in List 1 filtered :

|id|itemName|quantity|
|:-:|:-:|:-:|
|J254|corn|154|

Data in List 1 :

id itemName quantity
J254 corn 154
I465 wheat 169
O25845 strawberry 200
J365 corn 205

Data in List 1 filtered :

id itemName quantity
J254 corn 154

See Rendered view requires blank line before (and after) tables, but preview accepts both on MSO.

\$\endgroup\$
2
  • \$\begingroup\$ Thank you! The question on MSO was asked 2 years ago... Is there any chance that this issue will be fixed?) \$\endgroup\$
    – EzioMercer
    Jan 25, 2023 at 10:13
  • \$\begingroup\$ @EzioMercer You'd have to ask there, I don't know. \$\endgroup\$
    – Mast Mod
    Jan 25, 2023 at 11:44

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .